02 44 145 44 office@verso.bg

02 44 145 44 office@verso.bg

top-picture

Почивка в Дидим

 
 
 
 
 

Защо да пътувате с Версо Травъл?

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ
1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да анулира резервацията си в срок до 14 дни преди датата на пътуването, без да дължи неустойки и всички внесени до този момент суми се възстановяват. 
2. При по-малко от 14 дни преди датата на пътуването - неустойка в размер на 100% от общата стойност на пътуването.

ЗАСТРАХОВКИ:

Кратко представяне на Дидим

Курортното градче Дидим е едно от най-атрактивните на Егейските брегове на Турция, изключително привлекателно заради своите усамотени заливи, златни плажове и естествени пристанища. Дидим започва да се оформя като курорт през 80-те години, когато турците започват да закупуват имоти в района. Преди това е бил малко рибарско селище. Върху днешния град Дидим вековете са оставили своя отпечатък, който оформя неповторимия му облик. Земите тук били обитавани още от дълбока древност. Посетителите на града могат да съчетаят морската почивка с разглеждане на забележителности. Тук могат да бъдат наблюдавани останките на йонийския храм на бог Аполон, чиито мощни колони и до днес сочат към небето. Градът е разположен на северния бряг на залива Гюлюк срещу полуостров Бодрум на около 200 км южно от град Измир. Населението на Дидим възлиза на около 42 000 души, а основният източник на доходи на местните жители е туризмът.
Летният сезон в Дидим е продължителен и обхваща периода от края на месец април до средата на октомври. Неслучайно районът на курорта е наричан Алтънкум, което в превод от турски означава „златен пясък“.  От цялото Егейско крайбрежие единствено тук се намират най-големите плажни ивици с естествен морски пясък. Дидим е популярно място за туризъм, тъй като курорта предлага богата гама от хотелско настаняване, многобройни магазини и атрактивни улични пазари.
Дидим приковава вниманието към себе си основно с непоклатимото си спокойствие, златисти плажове, елитни хотели и високо ниво на обслужване. Курортът има какво да предложи и на любителите на динамичния начин на живот. В центъра на града и по крайбрежната алея има увеселителни атракциони и многобройни нощни барове и заведения. Независимо какво предпочитате вие, едно е сигурно, Дидим ще ви очарова със спокойствието, романтичните пейзажи и луксозните хотели.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. За повече информация тук

Разбрах