02 44 145 44 office@verso.bg

02 44 145 44 office@verso.bg

top-picture

COVID-19 - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

/последна актуализация - 30.04.2021/

Уважаеми туристи,

Информираме Ви, че офисът ни работи със стандартно работно време: Понеделник-петък - 9:00-18:00; Събота - 10:00-14:00 ч. (в дежурен режим).

Ние оставаме на Ваше разположение като може да се свържете с нас на мейл office@verso.bg или на познатите Ви телефони:

Във връзка с възстановяването на работата на офиса ни от 18.05.2020 и обслужването на място на клиенти, спазвайки препоръките на Министерство на здравеопазването и РЗИ, Ви уведомяваме, че:

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

27.04: Турция - страната обяви решение за налагането на пълен локдаун, който ще влезе в сила от 19.00 ч. на 29.04 и ще продължи до 05.00 ч. на 17.05. Забранява се на турските граждани да излизат от домовете си без наложителна причина. Търговските вериги за хранителни стоки ще бъдат отворени през седмицата от 10.00 ч. до 17.00 ч. и ще бъдат затворени в неделя. Кафенетата и ресторантите също няма да работят и ще предлагат само услуги за доставка по домовете. Всички магазини, молове и пазари ще бъдат затворени. Въведените мерки за ограничение на разпространението на коронавируса ще бъдат валидни само за турски граждани. Всички чуждестранни туристи са освободени от наложените ограничения. На територията на хотелите всички ресторанти и съоръжения ще работят в нормален режим с повишено внимание към хигиена и спазване на дистанция. Хотелите посрещаха туристи при такива мерки август, септември и октомври миналата година и имат издадени сертификати за „сигурен туризъм“ от Министерствата на туризма и здравеопазването на Турция. Туристическите обекти в страната работят и посрещат туристи. 

До 31.05 е удължено изискването за предоставяне на негативен PCR тест за влизане в Турция на всички лица до 5,99 г., направен в рамките на 72 часа преди датата на влизане в страната.
Ние от Версо Травъл имаме сключен договор с лаборатории Рамус, посредством който предлагаме направа на PCR тест на цена от 60 лв на човек. Сумата е платима към нас и срещу нея ще получите предплатен ваучер, с който да си направите тест в клон на избрана от Вас лаборатория Рамус в страната (списък ще намерите тук: https://bit.ly/2OOXpMU). Всички туристи, които имат резервация за почивка в Турция или желаят да направят такава с настаняване в периода 30.04-31.05.2021г., могат да се възползват от тази услуга.

Считано от 01.05.2021 г. при прибиране в България от чужбина, за освобождаване от карантина ще се признават следните документи:

В случай, че нямате сертификат за ваксинация или документ за преболедуване на Covid-19, в хотела, в който сте настанени или в близка лаборатория (с организиран транспорт), ще имате възможност да направите PCR тест, за което ще Ви съдействат представителите на турския ни партньор на място. За определени хотели тестът е безплатен, а за останалите ще имате възможност да направите тест със съдействието на нашите турски партньори при преференциални цени (около 20 евро на човек). Ако не желаете да правите тест на територията на Турция, имате възможност да направите такъв в рамките на 24 часа след връщане в България и карантината Ви ще отпадне (такъв тест би бил за Ваша сметка в избрана от Вас лаборатория).

14.04.: Гърция - допускат се български граждани в страната само след предоставен отрицателен резултат от PCR тест за корона вирус, направен в сертифицирана лаборатория най-много 72 часа преди пътуването, както и попълване на PLF формуляр до 48 часа преди пътуването. Резултатът следва да бъде на английски език и да включва името и паспортния номер или ЕГН на пътника. Деца под 10 години не са обект на задължение за PCR тест.

Ние от Версо Травъл имаме сключен договор с лаборатории Рамус, посредством който предлагаме направа на PCR тест, изискван при влизане в Гърция, на цена от 60 лв на човек. Сумата е платима към нас и срещу нея ще получите предплатен ваучер, с който да си направите тест в клон на избрана от Вас лаборатория Рамус в страната (списък ще намерите тук: https://bit.ly/2OOXpMU). Всички туристи, които имат резервация за почивка в Гърция или желаят да направят такава, могат да се възползват от тази услуга.
До 30.04.2021 г. България изисква предоставяне на документ, показващ отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди влизане в страната PCR тест. Ако не желаете да правите тест на територията на Гърция, имате възможност да направите такъв в рамките на 24 часа след връщане в България и карантината Ви ще отпадне, ако тестът е отрицателен (такъв тест би бил за Ваша сметка в избрана от Вас лаборатория).

За резервации, при които Версо Травъл ООД се явява туристически агент, ще бъдат спазвани условията на доставчика на услугата /туроператора/.

И въпреки всичко, не забравяйте да се усмихвате :) 
#versoteam

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. За повече информация тук

Разбрах