02 44 145 44 office@verso.bg

02 44 145 44 office@verso.bg

top-picture

COVID-19 - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

/последна актуализация - 18.08.2020/

Уважаеми туристи,

Информираме Ви, че офисът ни работи със стандартното работно време от понеделник до петък от 9:00 ч до 18:00 ч, както и събота от 10:00 ч до 14:00 ч 

Ние оставаме на Ваше разположение като може да се свържете с нас на мейл office@verso.bg или на познатите Ви телефони:

Във връзка с възстановяването на работата на офиса ни от 18.05.2020  и обслужването на място на клиенти, и спазвайки препоръките на Министерство на Здравеопазването и РЗИ, Ви уведомяваме, че ще приемаме:

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

Относно възможността за пътуване след края на извънредното положение, бихме искали да Ви уведомим, че следим ежедневно всяка информация, инструкции и заповеди, които се публикуват от официални източници - ЕК, Министерство на Туризма, Министрство на Здравеопазването, Външно Министерство и др.
За момента имаме информация за възстановяване на пътуванията по дестинации както следва:

Гърция - допускат се български граждани в страната само след предоставен отрицателен резултат от PCR тест за корона вирус, направен в сертифицирана лаборатория най-много 72 часа преди пътуването, както и попълване на PLF формуляр до 48 часа преди пътуването - официално потвърдена информация.

България - няма забрана за пътуване - официално потвърдена информация.

Турция - наложена карантина при завръщане; за избягване на карантината трябва да се направи PCR тест за корона вирус в Турция най-много 72 часа преди завръщане, който трябва да е отрицателен и да се представи на граница - официално потвърдена информация. Всички автобусни програми от 21.08 до края на октомври са потвърдени и ще се провеждат по график. При отказ от пъутване от страна на туристите се следват анулационните условия в договора за организирано пътуване.

Подробна информация за пътуванията до Турция може да намерите тук: https://www.verso.bg/pages/info-pochivki-v-turciya-restart

Относно задаваните от Вас въпроси за ликвидността ни и възможността да осъществим пътуванията Ви, бихме искали да Ви уведомим, че работим активно в пълния си капацитет, като не сме освободили нито един наш служител. В същото време ликвидността на платените от Вас суми е гарантирана от застрахователната полица "Отговорност на туроператора" с номер 00088061/13062010010266 издадена на Версо Травъл ООД от Застрахователна Компания Лев Инс АД.

За резервации, които Версо Травъл ООД се явава туристически агент, ще бъдат спазвани условията на доставчика на услугата /туроператора/.

И въпреки всичко, не забравяйте да се усмихвате :) 
#versoteam

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. За повече информация тук

Разбрах