02 44 145 44 office@verso.bg

02 44 145 44 office@verso.bg

top-picture

COVID-19 - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

/последна актуализация - 03.01.2021/

Уважаеми туристи,

Информираме Ви, че офисът ни работи със стандартното работно време от понеделник до петък от 9:00 ч. до 18:00 ч., както и събота в дежурен режим от 10:00 ч. до 14:00 ч.

Ние оставаме на Ваше разположение като може да се свържете с нас на мейл office@verso.bg или на познатите Ви телефони:

Във връзка с възстановяването на работата на офиса ни от 18.05.2020 и обслужването на място на клиенти, спазвайки препоръките на Министерство на здравеопазването и РЗИ, Ви уведомяваме, че:

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

Относно възможността за пътуване след края на извънредното положение, бихме искали да Ви уведомим, че следим ежедневно всяка информация, инструкции и заповеди, които се публикуват от официални източници - ЕК, Министерство на туризма, Министерство на здравеопазването, Външно министерство и др.
За момента имаме информация за възстановяване на пътуванията по дестинации както следва:

03.01: България - няма забрана за пътуване. Заведенията към местата за настаняване са отворени за посещение от 22.12.2020 г. при заетост до 50% от капацитета и работа в интервала 06:00 до 22:00 ч. - официално потвърдена информация.

Гърция - допускат се български граждани в страната само след предоставен отрицателен резултат от PCR тест за корона вирус, направен в сертифицирана лаборатория най-много 72 часа преди пътуването, както и попълване на PLF формуляр до 48 часа преди пътуването. Резултатът следва да бъде на английски език и да включва името и паспортния номер или ЕГН на пътника. Деца под 10 години не са обект на задължение за PCR тест - официално потвърдена информация.

03.01: Турция - допускат се български граждани в страната само след предоставен отрицателен резултат от PCR тест за корона вирус, направен в сертифицирана лаборатория най-много 72 часа преди пътуването - официално потвърдена информация.

Сърбия - допускат се български граждани в страната само след предоставен отрицателен резултат от PCR тест за корона вирус, направен в сертифицирана лаборатория най-много 72 часа преди пътуването. За транзитно преминаващи изискването не важи - официално потвърдена информация.

Относно задаваните от Вас въпроси за ликвидността ни и възможността да осъществим пътуванията Ви, бихме искали да Ви уведомим, че работим активно в пълния си капацитет, като не сме освободили нито един наш служител. В същото време ликвидността на платените от Вас суми е гарантирана от застрахователната полица "Отговорност на туроператора" с номер 00088061/13062010010266 издадена на Версо Травъл ООД от Застрахователна компания Лев Инс АД.

За резервации, при които Версо Травъл ООД се явява туристически агент, ще бъдат спазвани условията на доставчика на услугата /туроператора/.

И въпреки всичко, не забравяйте да се усмихвате :) 
#versoteam

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. За повече информация тук

Разбрах