02 44 145 44 office@verso.bg

02 44 145 44 office@verso.bg

top-picture

COVID-19 - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

/последна актуализация - 29.05.2020/

Уважаеми туристи,

Във връзка с приетите от Народното събрание извънредни мерки с цел ограничаване на коронавируса в страната и изпълнение на заповедта на министър Ананиев, Ви информираме че офисът ни  работи със стандартното работно време от понеделник до петък от 9:00 ч до 18:00 ч, както и събота от 10:00 ч до 14:00 ч 

Ние оставаме на Ваше разположение като може да се свържете с нас на мейл office@verso.bg или на познатите Ви телефони:

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

Относно възможността за пътуване след края на извънредното положение, бихме искали да Ви уведомим, че следим ежедневно всяка информация, инструкции и заповеди, които се публикуват от официални източници - ЕК, Министерство на Туризма, Министрство на Здравеопазването, Външно Министерство и др.
За момента имаме информация за възстановяване на пътуванията по дестинации както следва:

Гърция - от 15 юни,  без да има наложена карантина при завръщане! - официално потвърдена информация
България - няма забрана за пътуване - официално потвърдена информация
Турция - от средата на месец юни*
* тази информация е неофициална и е базирана на публикации в медии в Турция


Във връзка с възстановяването на работата на офиса ни от 18.05.2020  и обслужването на място на клиенти, и спазвайки препоръките на Министерство на Здравеопазването и РЗИ, Ви уведомяваме, че ще приемаме:

Надяваме се, че всичко това ще мине скоро.

За резервации в перода 13.03-15.06.2020 даваме възможност за избор на един от следните варианти:

Вариант 1: Прехвърляне на резервацията по същата дестинация и хотел за месец септември- октомври 2020 при огледален ценови период, при същите ценови условия***
***Важи само за определени програми и хотели и всяка заявка подлежи на потвърждение!

Вариант 2: Презаписване за нов период по програма, дестинация, хотел избрани от туриста. Прехвърлянето става по текущите цени за конкретния избор.

Вариант 3: Внесените до момента авансово суми по резервации остават под формата на ВАУЧЕР за усвояване по услуги на Версо Травъл до 31.12.2021 г. Туристите могат свободно да изберат програма, дестинация и хотел, по които да се запишат в този период. Ако до посочения период сумата не се използва, същата ще може да бъде възстановена.

Изготвя се АНЕКС към договора, който удостоверява и потвърждава направения избор.

Относно задаваните от Вас въпроси за ликвидността ни и възможността да осъществим пътуванията Ви, бихме искали да Ви уведомим, че работим активно в пълния си капацитет, като не сме освободили нито един наш служител. В същото време ликвидността на платените от Вас суми е гарантирана от застрахователната полица "Отговорност на туроператора" с номер 00088061/13062010010266 издадена на Версо Травъл ООД от Застрахователна Компания Лев Инс АД.

За резервации, които Версо Травъл ООД се явава туристически агент, ще бъдат спазвани условията на доставчика на услугата / туроператора /

За всички резервации след 10.06.2020г. до края на годината важат стандартните условия по договорите. При отказ на резервации от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ се следват условията на чл. 10.2.6 от договорите ни за организирано пътуване, който гласи: В случай на направена и платена резервация по ранно записване, сумата не се възстановява, но може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за анулация упоменати по-горе.

Това означава, че внесените до момента суми остават за усвояване при нас за бъдещ период, който отново сме фиксирали до 31.12.2021 г. Единствено от внесените авансово суми се удържа административна такса в размер на 30 лв според чл. 10.2.1 от договорите. При всеки отказ от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ потвърждаваме тези условия с АНЕКС към договора.

Нека всички заедно проследим развитието на събитията и да вземаме разумни решения.

И въпреки всичко, не забравяйте да се усмихвате :) 
#versoteam

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. За повече информация тук

Разбрах