02 44 145 44 office@verso.bg

02 44 145 44 office@verso.bg

top-picture

COVID-19 - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

/последна актуализация - 08.10.2020/

Уважаеми туристи,

Информираме Ви, че офисът ни работи със стандартното работно време от понеделник до петък от 9:00 ч. до 18:00 ч., както и събота в дежурен режим от 10:00 ч. до 14:00 ч.

Ние оставаме на Ваше разположение като може да се свържете с нас на мейл office@verso.bg или на познатите Ви телефони:

Във връзка с възстановяването на работата на офиса ни от 18.05.2020  и обслужването на място на клиенти, и спазвайки препоръките на Министерство на Здравеопазването и РЗИ, Ви уведомяваме, че ще приемаме:

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

Относно възможността за пътуване след края на извънредното положение, бихме искали да Ви уведомим, че следим ежедневно всяка информация, инструкции и заповеди, които се публикуват от официални източници - ЕК, Министерство на Туризма, Министрство на Здравеопазването, Външно Министерство и др.
За момента имаме информация за възстановяване на пътуванията по дестинации както следва:

България - няма забрана за пътуване - официално потвърдена информация.

Гърция - допускат се български граждани в страната само след предоставен отрицателен резултат от PCR тест за корона вирус, направен в сертифицирана лаборатория най-много 72 часа преди пътуването, както и попълване на PLF формуляр до 48 часа преди пътуването - официално потвърдена информация.

Турция - от 01.09 отпадна изискването за карантина или предоставяне на отрицателен PCR тест за корона вирус след прибиране от страната - официално потвърдена информация. Всички автобусни програми от 21.08 до края на октомври са потвърдени и се провеждат по график. При отказ от пъутване от страна на туристите се следват анулационните условия в договора за организирано пътуване.

Сърбия - допускат се български граждани в страната само след предоставен отрицателен резултат от PCR тест за корона вирус, направен в сертифицирана лаборатория най-много 72 часа преди пътуването. За транзитно преминаващи изискването не важи. - официално потвърдена информация

Подробна информация за пътуванията до Турция може да намерите тук: https://www.verso.bg/pages/info-pochivki-v-turciya-restart

Относно задаваните от Вас въпроси за ликвидността ни и възможността да осъществим пътуванията Ви, бихме искали да Ви уведомим, че работим активно в пълния си капацитет, като не сме освободили нито един наш служител. В същото време ликвидността на платените от Вас суми е гарантирана от застрахователната полица "Отговорност на туроператора" с номер 00088061/13062010010266 издадена на Версо Травъл ООД от Застрахователна компания Лев Инс АД.

За резервации, при които Версо Травъл ООД се явява туристически агент, ще бъдат спазвани условията на доставчика на услугата /туроператора/.

И въпреки всичко, не забравяйте да се усмихвате :) 
#versoteam

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. За повече информация тук

Разбрах